Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Alweer een winnaar!

201707xx Header Kermisprijzen fit19202 C800ssl1

Donderdag is prijzendag op de Tilburgse kermis! Niet voor het publiek, maar voor de exploitanten. Vanaf 19:00 uur ging de stoet langs alle winnende attracties.

Onder andere de Cakewalk van exploitant van de dag Chris Reemer viel in de prijzen. Ook de wildwaterbaan Poseidon op het Spoorplein en de Flying Jumbo op het NS plein zijn volgens de jury de topattracties van dit jaar.

Natuurlijk zijn ook kleinere attracties en eetkraampjes beloond. Gebakkraam Voets won bijvoorbeeld (net als vorig jaar) de publieksprijs. Mocht je nog niet vol zitten, eet dan ook nog even wat in het Tirolerdorp op het NS plein en de Sweet Chocolate Sensations op de Heuvel. Iemand een suikerkick?

Meer van de spelletjes? Dan zit je het best op de Besterdring. Zowel het voetbalspel als de grijpkranen wonnen daar een prijs. De prestigieuze Piet Maesprijs (een prijs voor iemand die zich vrijwillig inzet voor de Tilburgse Kermis) werd dit jaar gewonnen door de directeur van de Nederlandse Kermisbond: Jan Boots.

Naast prijzen voor attracties zijn er ook exploitanten extra in het zonnetje gezet. Bijvoorbeeld de eigenaar van de Jumper Jumper op de Heuvel. Oh en feliciteer je ook de eigenaar van de nostalgische golfmolen op het Koningsplein even?

Lukt het je om ze allemaal langs te gaan? Als je de attracties opzoekt in de Kermis FM App kun je heel handig je eigen route uitstippelen!