Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Met je billen in het zand op de Tilburgse kermis

201707xx Header Piushaven fit19202 C800ssl1

Palmbomen, witte zandbakken, en water. Knijp je ogen een beetje samen en je waant je op een Caribisch eiland, maar dit alles is gewoon op de Tilburgse kermis. De Piushaven zal vanaf deze Tilburgse Kermis nóóóóit meer hetzelfde zijn. Vanaf dit jaar op de Tilburgse kermis: de Lazy Lounge. In de verte hoor je Madonna al La Isla Bonita zingen.

De Piushaven is sinds deze kermis veranderd in drie zandstrandjes: op de kade tegenover nieuwbouwplan Stadskade, voor het Falcon gebouw en op de weg voor De Visserij.

In een gepaste lazy lounge sfeer kun je in een strandstoel zitten, lekker waterfietsen, of op 1 van de vele terrassen gaan zitten. Of zoals de horeca het zelf noemt: ‘Chille Fatboy Relax Zone’. En ook niet geheel onbelangrijk: dit hele weekend zijn er Lazy Piushaven Barbecues. Ondanks dat alles zoveel mogelijk in lounge-sfeer is, komen de actievelingen ook aan hun trekken. Zo is er een gezellig kinderplein ingericht, en wordt er zondag een beachvolleybal-wedstrijd georganiseerd.

De organisatie van de Lazy Lounge: “Het is het eerste jaar dat we dit doen. De opening vorige week vrijdag was heel geslaagd. We kijken uit naar komend weekend.”