Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Drie Kermis FM-dj’s genomineerd voor Talent Award

Marconi e1531054234907 fit19202 C800ssl1

We hebben er sowieso een award-winning dj bij! Bas Menting, Joost Swinkels en Rob Janssen zijn namelijk genomineerd voor een Marconi Award Aanstormend talent. Dat is een juryprijs die eind januari wordt uitgereikt.

Rob Janssen (29)

Maakte zijn eerste radioprogramma in 2013 op Kermis FM. Toen nog samen met Arno Leblanc, maar in 2014 ging hij solo. Sindsdien is hij ieder jaar te horen. En dat is niet onopgemerkt gebleven. Al snel begon hij het opleidingstraject bij NPO 3FM en ging hij extra vlieguren maken bij de lokale omroep van Eindhoven, Glow FM. Inmiddels is hij ieder weekend te horen op NPO 3FM. En laten we ook niet vergeten dat Rob niet onverdienstelijk teevee kan maken!

Bas Menting (21)

Is een echt radiodier en was op jonge leeftijd al bij verschillende lokale omroepen te horen. In 2013 meldde hij zich aan bij Kermis FM en sindsdien is hij ieder jaar te horen. Bij Radio 538 vonden ze dat wel mooi en dus is hij daar het opleidingstraject gaan doen. En sinds vorig jaar heeft Bas een eigen programma op de landelijke hitzender. Wij vinden Bas trouwens ook een top voice-over voor tv-programma’s!

Joost Swinkels (20)

Begon zijn carrière bij de ziekenomroep in Helmond en maakte in 2015 z’n eerste programma op Kermis FM. In dat jaar deed hij ook de opleiding van Qmusic. Onlangs tekende hij een contract bij Qmusic, waar hij nu een vaste waarde in de weekendprogrammering is geworden en regelmatig invalt doordeweeks.

Marconi Awards

Kermis FM vindt het belangrijk om nieuw talent te begeleiden, ervaring op te laten doen en een podium te geven. En dus zijn we trots op deze nominaties! Tijdens het RadioGala op 25 januari horen de drie dj’s of zij de Marconi Award voor Aanstromend Talent hebben gewonnen. Voor ons maakt het sowieso niet uit wie er wint, want het zijn alle drie toppers!