Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Talentdagen: “Geen enkele ‘serieuze’ bijeenkomst is zoals deze…”

20180407 Talentdagen 18 fit19202 C800ssl1

De afgelopen paar weekenden is Tilburg overspoeld door enkele honderden enthousiaste mediamakers. Nieuwe Kermis FM’ers en mensen die al een paar jaar onderdeel van het Paarse Leger zijn deden bij Festival Mundial en Omroep Tilburg mee aan workshops, om hun skills zo scherp mogelijk te krijgen voor aanvang van de kermis. De vrijwilligers die een baard hebben kunnen laten groeien sinds ze voor het eerst bij Kermis FM binnenstapten hielden ondertussen een brainstormsessie om van deze editie iets memorabels te maken.

Speurtocht

Aan het begin van de middag kwamen beide groepen bij elkaar voor het tweede deel van de dag: de (pas net geïntroduceerde, maar toch) beruchte Kermis FM Speurtocht! Aan de hand van hersenkrakers, doe-opdrachten en meer selfies dan gezond is voor een mens (zie foto’s!) werd gekeken welke groepjes de meeste kermis- en Kermis FM-kennis hebben. Conclusie: sommige mensen kunnen nog best wat bijleren, maar QR-codes scannen kunnen we al als de beste!

Al met al zijn het twee zeer geslaagde dagen geworden. Er zijn veel nieuwe ideeën ontstaan die de komende tijd uitgewerkt gaan worden. Uiteindelijk komt alles en iedereen samen, dit jaar op een nieuwe (of eigenlijk een hele oude) locatie: de Sint Jozefkerk aan de Heuvelring. Zien we elkaar daar?