Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Kermis FM keert terug voor de kerk

20090719 sfeerbeelden Studio 2 fit19202 C800ssl1

De studio van Kermis FM gaat verhuizen! Na zeven leuke jaren op het Piusplein zullen we komend jaar terug zijn op het oude nest: aan de voet van de Sint-Jozefkerk op de Heuvel.

In 2009, toen Kermis FM net begon, was dat ook het eerste plaatsje van de studio. Twee jaar later verhuisde de studio alweer naar het Piusplein, maar oude liefde roest niet. “We hebben jaren met veel plezier op het Piusplein gestaan. Maar de ruimte is er beperkt, nu we ook online en op tv veel meer zijn gaan doen. En bij de kerk werden we eigenlijk meteen weer warm onthaald!”, zo zegt oprichter en hoofdredacteur Arno Leblanc.

Ook voor onszelf is de nieuwe locatie ideaal. Alle verbindingen kunnen makkelijk worden ingeprikt op het glasvezelnet van Breedband Tilburg. Daarnaast is er ook ruimte om in samenwerking met Antonis Verhuur een soort campus te bouwen rond de studio. En nog zo’n voordeel: de plek voor de kerk is erg dichtbij de redactieruimte die we hebben in V39 bij R-Newt.

Vanaf 20 juli zijn we weer terug, vanaf ons nieuwe stekkie dus. Voor de tiende editie hebben we heel veel toffe plannen in petto, dus blijf ons vooral volgen tot dan!