Kermis FM News header
Kermishitverkiezing

KERMISHITVERKIEZING DAG 4: HET LEVEN IS EEN KERMIS VS. PORNSTAR MARTINI

DINSDAG SITE

Het is alweer tijd voor de 4e ronde van de Kermis FM Kermishitverkiezing, waarin we op zoek gaan naar dé kermishit van 2023! Jij bepaalt welke er wint door te stemmen op je favoriet via ons Instagram-kanaal. Donderdag en vrijdag zijn de finale rondes.

Vandaag zijn het 2 Nederlandse knallers die het tegen elkaar opnemen! Volkszanger Marco Kanters tegen rapper Shirak.

Zing jij graag uit volle borst mee met een lekkere smartlap? Dan is deze hit van Marco Kanters misschien wel jouw winnaar! Met een goede tekst en leuke kermisbeelden in de videoclip maakt 'Het Leven Is Een Kermis' grote kans op de titel. Is jouw leven óók een kermis en moet volgens jou deze plaat écht winnen? Stem dan op 'Het Leven Is Een Kermis' via de knop hieronder.

Hou je niet zo van volksmuziek, misschien is de andere plaat dan wel jouw winnaar! Als je kermis zegt, moet je ook zuipen zeggen. En hét drankje van afgelopen jaar (naast de esmaaaa) was natuurlijk de Pornstar Martini. Toevallig is dat ook de naam van de andere plaat die je kunt kiezen. Deze Nederhop track knalt door je speakers en houdt je wakker na een heftig weekend doortikken. Is deze banger jouw favoriet? Stem dan op 'Pornstar Martini' via de knop hieronder.

Het Leven Is Een Kermis - Marco Kanters

Pornstar Martini - Shirak

Lees ook
25 juli: Zomercarnaval op de kermis!