Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Jubileumeditie heeft grote namen achter de radiomicrofoon

20180710 Header DJ Frank vant hof Barry Brand Amber fit19202 C800ssl1

Het tiende jaar Kermis FM staat, naast de Tilburgse Kermis natuurlijk, in het teken van de leukste televisieprogramma’s, de snelste manier om online op de hoogte te blijven en ook de beste radioprogrammering. Landelijke toppers en talenten nemen plaats om onvergetelijke radioshows te maken die bewuste tien dagen!

Een bekende naam uit de programmering is onder anderen Joost Swinkels. Hij presenteert samen met Hila Noorzai elke zaterdag en zondag tussen 19:00 en 22:00 uur het programma ‘Joost en Hila’ op Qmusic. Ook won Swinkels in 2017 de Marconi Award voor aanstormend talent. Bas Menting (Radio 538) en Rob Janssen (NPO 3FM) waren ook genomineerd voor deze prijs. Beide mannen vullen al jaren de Tilburgse ether en dat is deze editie niet anders. Zij nemen ook versterking mee, want Desmond Baidjoe (Radio 538) is sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de programmering van Kermis FM. Voormalig 538-DJ Barry Paf mag natuurlijk ook niet ontbreken. Hij opent de avond op Roze Maandag.

Vanuit NPO 3FM reizen Domien Verschuuren (nu NPO 3FM binnenkort Qmusic), Sander Hoogendoorn en Herman Hofman af naar Tilburg voor een gezamenlijke show. Verschuuren is ook al jaren een vaste waarde achter de microfoon van Kermis FM.

Een van de leuke dingen van Kermis FM is dat deejays van alle zenders samen een radioprogramma voor hun rekening kunnen nemen. Zo ook Barry Brand (Radio Decibel) en Frank van ’t Hof (NPO Radio 2). Zij staan de eerste zaterdag en zondag tussen 16:00 en 18:00 uur op de rol. Edwin Noorlander (538) en Gertjan van Ackooij (Radio Veronica) vormen ook een duo op Roze Maandag tussen 16:00 en 18:00 uur. Amber Brantsen (NOS) en Arno Leblanc (NOS op 3) maken de laatste zaterdag tussen 18:00 en 20:00 uur weer Kermis FM historie.

Radio Veronica DJ Niek van der Bruggen houdt je de eerste zaterdag 20:00 en 23:00 uur aan de radio gekluisterd. Michiel Jurrjens en Harm den Besten (beiden SLAM!), Elger van der Wel (sinds dag 1 betrokken bij Kermis FM en actief bij bijvoorbeeld NOS) en Lars Boele (100 % NL) maken de lijst compleet.

Kortom: Kermis FM is ook dit jaar weer één grote potpourri aan radiotoppers. Wanneer je je radio ook aanzet, je hoort altijd wel een van je favorieten! Doen hoor.

Check de hele programmering hier!

Kermis FM hoor je vanaf vrijdag 20 juli in Tilburg en omgeving via 105.9 FM, of scan even opnieuw op je digitale ontvanger (DAB+), want daar staan we ook tussen! Daarnaast luister je online via KermisFM.nl/live, op TeeVee en de App (Android / iPhone).