Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Het ja-woord geven in stijl

20180708 Headers Pink Chapel fit19202 C800ssl1

Het is tijd om te trouwen! Er is geen excuus meer om je partner te laten wachten, want er is een heuse kapel op de Tilburgse Kermis. De kerk is tien dagen lang overdag af te huren voor een, onofficiële, trouwpartij maar vooral tijdens Roze Maandag loopt het er storm.

Bijzonder ambtenaar van de kermisliefde Henrike Brouwer vindt het geweldig. “We zien echt van alles vandaag. Jong, oud, trio’s, ruige ‘bears’. Noem het maar op. Ik houd er van, de wereld draait om liefde, toch?” Bij ieder koppel dat trouwt, zorgt ze dat het lekker persoonlijk wordt. Ook zingt ze een nummer, speciaal voor de tortelduifjes.

Een echt Roze Maandag’ stel zijn Maaike en Tamara. Zij zijn al 20 jaar gelukkig samen en hebben een zoon van 18. Eerder op de dag zijn ze voor de wet getrouwd, maar een bezoek aan de Pink Chapel maakt het feest helemaal compleet. “Het is gewoon super leuk om twee keer te trouwen op één dag. Ook nog eens op Roze Maandag.”

Nu de dames er twee huwelijksvoltrekkingen hebbben opzitten, lonkt de wijn op het terras bij de kapel.

Zien hoe zo’n huwelijk in een roze kerk eruit ziet?

De Pink Chapel van Bonheur Horeca groep kun je vinden op de Spoorlaan. Mocht je vandaag niet langs kunnen gaan, kun je andere dagen nog een hapje eten bij Dinner in the Chapel.