Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Van Barry naar Barbie op Roze Maandag

20180708 Headers Barry Paf1 fit19202 C800ssl1

Dat je je op Roze Maandag in het centrum kunt vergapen aan een grote hoeveelheid drag queens is algemeen bekend. Dat Kermis FM DJ’s zich laten verleiden ook om te toveren, komt echter minder vaak voor. Barry Paf veranderde in zijn show naar Barbie Paf.

Dragqueen Poppy Sour kwam bij Barry op bezoek in de studio en nam meteen haar visagiste Ilse mee. Die maakte van de gelegenheid gebruik om van Barry een Barbie te maken.

#Hoedan?

Ilse noemt zichzelf geen ‘dragqueenkunstenares’. “Het is eigenlijk een kwestie van gewoon erop smeren. Wel moet je goed op de wenkbrauwen letten want die worden flink aangezet.” Bij Barry begint ze eerst bij de ogen. En dat duurt wel efkes. “Ik ben best een perfectionist. Het ene oog mag niet dikker opgemaakt zijn dan de ander en de lijntjes moeten goed zijn.”

Uiteindelijk eindigt Barry, euh Barbie, met opgemaakte ogen, foundation, lippenstift en een roze pruik. Dragqueen Poppy vindt het prachtig. “Ik zie aan je dat je het meer voelt met die pruik op. Je hebt er talent voor.”

Deze diashow vereist JavaScript.