Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Blut?! 5 tips voor een ‘Skeermis’

20180708 Headers Lage Prijzen fit19202 C800ssl1

Heb je je geld al uitgegeven aan je vakantie? Of vind je de kermis sowieso wat duur? Wil je liever voor een goedkoop prijsje in een attractie? Dan heb je de komende 3 dagen geluk, want de attracties hebben lagere prijzen!

Vandaag, woensdag en donderdag kun je tussen 13:00 en 18:00 uur voor een prikkie (€3!) in een attractie. De kinderattracties zijn zelfs maar €1,50!

Is dat je nog niet goedkoop genoeg? Alsjeblieft, nog 5 (gratis!) tips voor een echte skeermis:

1: Goedkoop vervoer

Je kunt natuurlijk je auto in een van de parkeergarages zetten, maar dan betaal je je blauw aan parkeerkosten. Waarom zet je je auto niet in het transferium? Je wordt dan met de pendelbus op het kermisterrein afgezet voor maar €1,-. Hier vind je meer informatie. Eenmaal op het kermislint? Reis dan zoveel mogelijk met het enige echte (gratis) kermistreintje. Scheelt je namelijk versleten schoenzolen!


2: Doe mee aan het Kermisgeluid

Luister Kermis FM en je hoort vanzelf het spelletje het Kermisgeluid langskomen. Het idee is simpel: herken het geluid, app met de enige echte Kermis FM app wat je gehoord denkt te hebben en win handenvol kermispenningen! Goedkoper in attracties kan gewoon niet.


3: Waterpunten

Maak gebruik van de extra waterpunten. Op de kermis staan er een aantal. En, het helpt je er ook nog aan herinneren genoeg te drinken. (Echt doen hoor!)


4: Kortingsbonnen knippen:

Een tip voor alle Tilburgers. In de Tilburgse Koerier hebben kortingsbonnen gestaan. Zonde om niet te gebruiken natuurlijk! (Oh psst, heb je de Tilburgse Koerier niet ontvangen? Google’s your friend.)


5: Maak gewoon je eigen popcorn

Wat, super moeilijk. Nou, dat valt eigenlijk best mee! Het enige wat je nodig hebt is een zakje gedroogd maïs, een pan of pot met een passende deksel, zonnebloemolie en (poeder) suiker en/of zout… Hoe makkelijk wil je het hebben!

(Geld over? Word vriend van Kermis FM)