Kermis FM News header
Wekdienst

25 juli: Zomercarnaval op de kermis!

20190723 KERMIS CARNAVAL CLEAN 1187

Goeiemorgen! Het is 25 juli, alweer de vijfde dag van Tilburgse Kermis. In dit artikel lees je wat je allemaal kunt verwachten. Wil je liever luisteren dan lezen? No problem: de wekdienst is er ook in audio-vorm.

Het weer

Goed nieuws: er is minder kans op regen dan gisteren! Qua temperatuur verandert er niet zoveel: het wordt weer zo'n 22 graden. Prima weer dus om over de kermis te slenteren!

4 dingen die vandaag spelen

1️⃣ Vanaf 13 uur is het tijd voor de oudste themamiddag van de kermis: de Gehandicaptenmiddag. Exploitanten houden extra rekening met mensen met een beperking. Om 15 uur wordt de Gehandicaptenmiddag afgesloten met allerlei optredens in de Stadhuisstraat.

2️⃣ Vanavond is het zomercarnaval op de kermis! De aftrap is vanavond om 19 uur. Meer dan twintig orkesten trekken dan over de kermis. Ze vertrekken vanaf het Tirolerdorp op het NS-plein.

3️⃣ Ook bij Kermis FM vieren we een beetje carnaval. Niemand minder dan Johny Purple komt langs in de studio!

4️⃣ Voor een goed feestje kun je vanavond onder meer terecht in de Bierhal. Daar staan Danny Froger en Ammar.

Deze dj's ga je horen

🕐 Vanaf 13 uur: Ivar Sip

🕒 Vanaf 15 uur: Florian Hamelink

🕔 Vanaf 17 uur: Stef van Duijnhoven & Demi van Rooij

🕖 Vanaf 19 uur: Jordy Graat

🕘 Vanaf 21 uur: Geoffrey Smulders

🕚 Vanaf 23 uur: Niek Meeuws

Dit speelde er gisteren

Heel Tilburg kleurde roze! Ondanks de regenbuitjes was het een gezellige en drukke Roze Maandag. Eigenlijk waren er alleen maar hoogtepunten!

1️⃣ Al in de ochtend was het supergezellig in de Roze Maandag Express. De trein zat bommetje vol met enthousiaste mensen.

2️⃣ Ook de Pride Walk trok weer veel volk. Een paar honderd mensen was erbij, onder wie burgemeester Weterings, wethouder Van Asten én... Frans Bauer! In een bonte stoet trokken ze van het station naar de Bierhal, waar Roze Maandag officieel werd geopend.

3️⃣ De rest van de dag was het één groot feest in Tilburg! Nog tot laat was het gezellig bij het Roadshow Festival, in de Bierhal, in de Stadhuisstraat en op de Korte Heuvel (en dan hebben we nog niet eens álle gezellige plekken genoemd).

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 13 uur hoor en zie je ons weer. In heel Nederland zijn we te beluisteren via DAB+. Woon je in Tilburg en omstreken? Dan kun je ook intunen op 105.9 FM. En natuurlijk zijn we er ook 24/7 via onze website en app.