Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Dit zijn de winnaars van de Kermisprijzen 2018!

20180724 Kermis Prijzen1 fit19202 C800ssl1

De winnaars van de Tilburgse Kermisprijzen 2018 zijn bekend! Kermiswethouder Erik de Ridder liep vanavond langs alle winnaars om ze persoonlijk een oorkonde te overhandigen. Zoals elk jaar werd er gelet op presentatie, prijs-/presentatieniveau en op de muziek.

De Reactor (Niek Moonen), de Police Academy (VOF de Haan Beekvelt), de Bootjesmolen (Eeringa), The Jungle (VOF Rampen) en het tappaskraampje Tappas (VOF van Griensven) vielen dit jaar in de prijzen.

Dit jaar mogen Reemer van de Cake Walk en Schaak van de Zauber der Phantasie zich Superexploitant noemen

Bezoekers van de kermis konden stemmen op hun favoriete attractie. De gebakkraam van Richard Voets won net als vorig jaar de publieksprijs!

Mooiste Roze Maandag versiering

Naast de algemene kermisprijzen waren er ook prijzen voor de mooist versierde attracties op Roze Maandag.

Volgens het juryrapport was onder andere Vishandel John Pistorius & Zn. op het Stadhuisplein dit jaar niet te missen. “Op het dak van de kraam stond een gigantische installatie met ballonnen, in de vorm van een vis. Super creatief! De jury kreeg er trek van in kibbeling.”

Ook Heroes City XXL (Koevoets) op de Paleisring viel op. Aan het begin van de kermis werd er bij de attractie ingebroken, “maar daar is in de sfeer helemaal niets meer van te zien. De attractie was versierd met gigantische trossen roze ballonnen over de gehele lengte. En als finishing touch een grappige waslijn met Roze Maandag‐t‐shirts.”

Bussensport (Verwijk Jr T) op het Piusplein werd geprezen om haar opblaasdonuts en opblaaspiemels: “de meeste oefenspellen hielden het bij een paar ballonnen en wat vlaggetjes, maar Verwijk wist er nog heel creatief wat roze opblaasdonuts en opblaaspiemels (ERG Roze Maandag natuurlijk) aan toe te voegen! Het zag er helemaal af uit.”

Deze diashow vereist JavaScript.