Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Een nachtje slapen midden op de kermis

20180727 Headers Bubble Suit Room fit19202 C800ssl1

Zie je het al voor je? Samen slapen met een vriend of vriendin in een heerlijk bed midden tussen de attracties van de Tilburgse Kermis? Dat heeft Chloë Sterk ervaren! Zij deelde haar ervaring met ons.

In het Bubbelhotel, een grote plastic bubbel op de Spoorlaan die is ingericht als hotelkamer, kun je één nachtje slapen middenin de chaos die de Tilburgse Kermis heet. Chloë had wel meteen een puntje: ”De bubbel staat niet heel praktisch, want hij staat voor een lantaarnpaal.” De bubbel is deels doorzichtig waardoor iedereen een inkijkje heeft. “Er zijn heel veel mensen hier”, aldus Chloë, “Om half 3 gingen we pas slapen’.”

Toch kon Chloë er wel van genieten: “Het is altijd al een droom van mij geweest, en toen werd ik uitgenodigd om een nachtje daar te komen logeren.” Aan het ontbijt werd ook gedacht, dit gebeurt namelijk voor het Bubbelhotel, midden op de kermis.

De Bubbel staat op de route van het station naar de kermis, waardoor het voor Chloë als ‘een etalage’ voelde, “Het was een feest!” Over de hitte hoeven de gasten zich niet al te veel zorgen te maken, want er staat een gigantische airco in de Bubbel.

Zelf een kamer boeken is helaas niet mogelijk, de gemeente Tilburg nodigt mensen uit om te overnachten, maar wie weet dat bij veel animo volgend jaar wel kan…