Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Kermis FM Podcast: 2016, steeds een stapje professioneler

20180710 Header Radio Microfoon fit19202 C800ssl1

Dit jaar is Kermis FM precies tien jaar dé radio- en televisiezender van de Tilburgse Kermis. Om dit te vieren hebben we negen podcasts gemaakt, één voor elk jaar. Daarin worden per jaar de gebeurtenissen of een thema uitvoerig besproken door de hoofdpersonen van toen en nu. In achtste aflevering staat de groei van Kermis FM als professionele organisatie centraal.

Te gast zijn Gaby Verseveldt en Gilles Haverbake. Gaby is de drijvende kracht achter de online-tak van Kermis FM. Gilles was jarenlang het hoofd van alles op het technisch gebied. In 2016 was Kermis FM technisch goed op de rit en is er flink geïnvesteerd in de verdere groei van de online kanalen van Kermis FM.

“Je bent de hele dag aanwezig overal en dat maakt het heel leuk”, vertelt Gaby over Team Online “Omdat je dus heel veel verschillende dingen doet en dat maakt ook dat online een bindende factor is met alle andere teams” .

Gilles gaat in de podcast uitgebreid in op hoe Kermis FM technisch werkt, want het is een flinke uitdaging om de hele kermis in beeld te brengen.

“Wat vond jij het leukste moment van de afgelopen jaren?”, vraagt Arno aan Gilles aan het einde van deze aflevering. “Ik denk toch wel het moment dat ik de Backstreet Boys live mocht playbacken.”

Luister/download hier de aflevering van deze podcastserie, en hoor nog veel meer leuke verhalen.