Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Kav Verhouzer in de studio van Kermis FM

20180727 Headers Kav fit19202 C800ssl1

Kav Verhouzer heeft een megahit te pakken. Het liedje Stap voor Stap van DJ uit ‘s-Hertogenbosch is in twee weken al bijna tweehonderdduizend keer bekeken op YouTube en ook op de kermis wordt de plaat grijs gedraaid. In zijn drukke schema wist Kasper Vrielink – zoals de DJ echt heet – toch een gaatje te vinden om langs te komen bij Kermis FM.

De Bossche zanger kent de Tilburgse Kermis goed. “Ik ben ieder jaar wel een dagje geweest. Gewoon met vrienden enzo. Ik kom niet per se voor de attracties, maar er is altijd wel een feestje in de Bierhal en je kan gewoon een beetje rondlopen.” De kermis kan Kasper dan eigenlijk ook wel gestolen worden. ”Ik kom gewoon voor de sfeer, dat is lekker man!”

Tomorrowland

De carrière van Kasper is in stroomversnelling gekomen na het uitbrengen van Stap voor Stap. Verschillende radiostations pikte zijn liedje op. ‘‘Ik heb dit nog nooit zo snel gezien na een release”, zegt de nog altijd zichtbaar overdonderde DJ.

Het succes van Stap voor Stap duurt nog wel even voort. ”Vandaag is het liedje gewoon op Tomorrowland gedraaid door Laidback Luke.” Hoe die DJ aan het nummer van Kasper kwam, weet hij zelf ook niet.

Geen sterallures

Kasper Vrielink blijft heel nuchter onder het succes van zijn liedje. Hij is gewoon van plan om de avond lekker op de kermis door te brengen. “Het komt niet zo vaak voor, maar ik ben helemaal vrij vanavond, dus ik ga lekker een biertje drinken en uitgaan hier of in Den Bosch.” De dames met interesse in de Bossche DJ kunnen hun versierpogingen overigens achterwege houden. Kasper heeft al vier jaar een vriendin en is helemaal aan het settelen, vertelde hij in de studio.

Check hier het hele interview: