Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Dit zijn de 4 leukste attracties om naar te kijken

20180728 Headers Reactor fit19202 C800ssl1

Ook zonder dat je kaartjes koopt voor elke attractie, kun je je vermaken op de kermis. Er is namelijk genoeg te zien. Bij sommige attracties is het zelfs altijd druk met kijkers. Maar wat zijn nou de allerleukste attracties om naar te kijken? We hebben er vier voor je uitgekozen!

1. Mad Mill

Wil je mensen zien vallen? Dat kan bij de Mad Mill. Dagelijks staan daar tientallen mensen te kijken hoe mensen proberen te blijven staan terwijl er een molenwiek rondjes draait. Wil je meer zien… Kom dan nog snel naar de Tilburgse Kermis, en beleef het zelf!

2. Reactor

De reactor is eigenlijk een grote ‘ufo’ met zitjes erop. Heb jij een sterke maag en durf jij hier in? Wij wensen je succes. Ook hier staan dagelijks veel mensen te kijken, omdat de attractie voor veel mensen toch net wat leuker is vanaf de grond dan wanneer je erin zit.

3. Ghost Rider

De Ghost Rider… Een grote machine met karretjes die over de kop gaan. Stiekem is niets leuker dan zien hoe mensen er groen uitkomen.

4. Gladiator

De Gladiator is een soort van booster, die met zijn karretjes meedraait. Ga er niet in als je hoogtevrees hebt, maar het is altijd leuk om ernaar te kijken!