Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

“Verhuizing Desperados Roadshow enorme vooruitgang”

Desperados header fit19202 C800ssl1

De verhuizing van de Desperados Roadshow is een goede zet geweest. Dat vindt organisator Tim Frenken. Waar het festival vorig jaar plaatsvond op Panhuijsenpad, is de Roadshow tijdens deze editie van de Tilburgse Kermis te vinden bij de Spoorzone.

“We wilden groter worden en dat is gelukt. Het is een enorme vooruitgang geweest”, vertelt Frenken. Volgens de organisator hangt er een prettige sfeer, en weten de bezoekers het festival nog altijd te vinden. “Dat vonden we wel nog spannend aan de verhuizing, omdat we natuurlijk eerst aan de route zaten.”

Frenken denkt dat Desperados Roadshow nog lang niet ten einde komt. “We willen het volgend jaar sowieso weer doen. Weer dit concept, tien dagen festival op de Kermis. Gezien de bezoekersaantallen moeten we gewoon doorgaan. Mensen beseffen nu dat we een serieus festival zijn en dat we een toffe speler zijn, naast de Bierhal, het Piusplein en de Korte Heuvel.”

De Desperados Roadshow biedt een breed assortiment aan muziek, foodtrucks en activiteiten. Qua muziek richt de organisatie zich op ‘dansbare klanken’, waaronder guilty pleasures, r&b, latin en disco. Vanavond is ‘Sjannies Schuurtent’ te horen op het festivalterrein. Eerder stalen onder meer Biki90 en Disco Snolly de show.