Kermis FM News header
Kermis FM
Kermishitverkiezing

KERMISHITVERKIEZING DAG 3: DANCE THE NIGHT VS. PADAM PADAM

MAANDAG SITE

Je mag je mening weer laten horen! Kermis FM is namelijk op zoek naar dé kermishit van 2023. Dat doen we met een afvalrace. En jij bepaalt wie er doorgaat naar de volgende ronde! De komende dagen kun je op ons Instagram-kanaal kiezen tussen twee liedjes. Donderdag en vrijdag zijn de finalerondes.

Vandaag nemen twee Engelstalige nummers het tegen elkaar op. En beide staan ze in het teken van Roze Maandag!

Wat is er op dit moment meer roze dan Barbie? De Barbie-film is een regelrechte hit en de soundtrack misschien nog wel meer. Maar de absolute titelsong is in handen van Dua Lipa met ‘Dance The Night’: een feestelijk en positief disconummer over een dansavond vol glitter en glamour. Geproduceerd door Mark Ronson, de man achter ‘Uptown Funk’. Wat ons betreft is het een nummer dat perfect bij Roze Maandag past, maar vind jij het ook passen bij de Tilburgse Kermis 2023 als geheel?

En de andere keuze? Dat kan op Roze Maandag bijna niks anders zijn dan het onofficiële anthem van de Pride Month: Padam Padam! Dit is een heerlijk houseplaatje van comeback-queen Kylie Minogue. Dit nieuwe nummer van de inmiddels 55-jarige popicoon werd begin juni onverwachts volledig omarmd door de LGBTQ-community en is zo een nieuw Pride-anthem geworden. Deze Roze Maandag ga je hem ongetwijfeld heel vaak horen, maar vind je hem ook leuk genoeg om hem om te dopen tot kermishit?

Laat je stem dus horen op ons Instagram-kanaal! Zondag maakt Arno Leblanc tijdens De Laatste Ronde de winnaar bekend. De liedjes eerst nog even luisteren? Check ze hieronder!

DUA LIPA - DANCE THE NIGHT

KYLIE MINOGUE - PADAM PADAM