Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

De Kermis is het leukst met je eigen vrienden. We hebben er 250 voor je!

Kermis1 2 fit19202 C800ssl1

Kermis FM is hét platform voor jonge mediatalenten. Elk jaar werken zo’n 250(!) nieuwe makers tien dagen intensief samen om de Tilburgse Kermis via de televisie, de radio en het internet in heel Nederland in de huiskamer te krijgen. Zo wordt de grootste kermis van de Benelux nog veel groter! Maar dat is ‘maar’ het directe doel. Kijk je iets beter, dan zie je dat het doel van Kermis FM veel verder gaat: alle programma’s van Kermis FM worden ontwikkeld en gemaakt door de televisie- en radiomakers, producenten, technici en journalisten van morgen. Al tien jaar lang!

Dat gaat natuurlijk allemaal niet zomaar. Ook al zijn we dan met veel, we kunnen het niet alleen. Om de trots van de Tilburgse Kermis aan Tilburg (en heel Nederland!) te kunnen blijven verslaan, en om de nieuwe generatie mediatalenten alle begeleiding en kansen te bieden om zich te ontwikkelen, hebben we ook jou nodig. Naar de Kermis ga je tenslotte het liefst met je vrienden!

Vrienden van Kermis FM hebben daarbij een leuk streepje voor! Zo..

  1. ..zorgen we dat je als eerste op de hoogte bent van alle ontwikkelingen rond de Tilburgse Kermis en Kermis FM via een eigen Vrienden van Kermis FM Nieuwsbrief.
  2. ..staat je (bedrijfs)naam op de vriendenbanner bij de Kermis FM studio midden op de Tilburgse Kermis. Die wordt elke dag gezien door honderden ..wat zeggen we.. meerdere duizenden voorbij wandelende mensen.
  3. ..hoef je op de Tilburgse Kermis niet in de rij te staan voor een biertje. Wij hebben een heus VIP Deck voor je ingericht! Een plekje waar andere Kermisbezoekers niet mogen komen, dat lest de dorst een stuk lekkerder.
  4. ..mag je op elk feestje en in elke kroeg naar de tv wijzen en met recht zeggen: “door mijn hulp komen er nieuwe mensen op televisie!” Hetzelfde geldt voor elke radio en elke nieuwswebsite. Kermis FM is een uniek mediaproject. Nergens in Nederland kunnen mediatalenten zo grootschalig ervaring opdoen.
  5. ..heb je er dus wel even meteen 250 vrienden bij hè! We laten je graag achter de schermen zien hoe we Kermis FM nou eigenlijk maken.


Vriend van Kermis FM ben je al als je ons helpt met het sponsorbedrag van €105,90. (Dat is onze radiofrequentie!) Zo kunnen we er met z’n allen voor zorgen dat de talenten van Kermis FM de Tilburgse Kermis ook de komende jaren nog in heel Nederland kunnen laten zien!

Ja joh, je had me bij regel twee al, ik wil een duidelijke doneerknop in beeld

Dankjewel!

Word nu Vriend