Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Vrijdag mogen we weer! Deze dj’s zijn er dit jaar bij

20180710 Header DJ Frank vant hof Barry Brand Amber fit19202 C800ssl1

Deze vrijdag mogen we eindelijk weer! De grootste kermis van Nederland barst weer voor tien dagen los in Tilburg, en wij zorgen ervoor dat je elk moment op de radio, televisie en op je smartphone meekrijgt!

We laten dat graag aan nieuwe talenten over, maar in de programmering van Kermis FM hoor je elk jaar ook meerdere grote namen die graag een paar uurtjes kermisradio komen maken.

Zet je de komende tien dagen de radio aan, dan hoor je onder anderen Barry Paf (100% NL), Domien Verschuuren (Qmusic), Rob Janssen (3FM) en Frank van ‘t Hof (Radio 2). En alsof dat nog niet tof genoeg is: ook Mart Meijer (538), Bas Menting (538) en Lindo Duvall (Radio Veronica) zijn erbij.

Natuurlijk zijn ook onze vaste dj’s weer terug in de programmering. Wat dacht je bijvoorbeeld van Thomas van Groningen (BNR Nieuwsradio), Desmond Baidjoe (538) en Michiel Jurrjens (SLAM!)? Oh, en laten we vooral onze eigen Feest DJ Maarten niet vergeten! Als dat geen feest wordt!

Wat we verder alvast willen verklappen: op Roze Maandag presenteert Amber Brantsen (NOS) een talkshow op Kermis FM TeeVee, die live wordt uitgezonden op NPO 1 Extra. Allerlei gasten uit Tilburg en daarbuiten schuiven aan aan Ambers talkshowtafel. Geloof ons, dit wil je niet missen. Dus zorg dat je om 19.55 uur met natte haartjes (en een grote bak popcorn) klaar zit voor de buis.

Arno Leblanc en Amber Brantsen

Arno Leblanc en Amber Brantsen

Vanaf vrijdag 15:00 hoor je Kermis FM in en rond Tilburg op 105.9FM en in Noord-Brabant ook via DAB+. Daarnaast hoor en zie je ons waar je ook bent via de Lokale Omroep Goirle, www.kermisfm.nl, de gratis app, YouTube en onze socials!