Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Van valse start tot finish met Giel Beelen en Barry Paf

20180723 Artikel 6 fit20482 C1363ssl1

Tijdens Roze Maandag hoef je je op Kermis FM niet te vervelen. Grote namen als Giel Beelen (Radio Veronica), Edwin Noorlander (538), Barry Paf (100%NL) en Rob Janssen (3FM) reizen naar Tilburg af om een programma te maken.

Elger van der Wel begon zondagavond om 23.00 uur al met een spetterende Valse Start. Maar Andres Odijk heeft echt offcieël de eer om Roze Maandag af te trappen. Hij is een nieuw talent dat zijn eerste uren op Kermis FM gaat maken. De radio is voor hem geen vreemd terrein. Hij heeft meegedaan aan de KRO-NCRV Radioschool.

Als je vaak luistert naar 538 hoor je zowel Edwin Noorlander als Desmond Baidjoe apart van elkaar. Maar speciaal voor Kermis FM brengen ze samen de sfeer van Roze Maandag op je radio.

Vorig jaar al was Barry Paf op bezoek tijdens roze maandag. Hij liet zich toen omtoveren tot Barbie Paf. Normaal gesproken moet hij elke ochtend vroeg zijn wekker zetten voor de Ochtendshow op 100%NL. Nu mag hij van 16:00 uur tot 18:00 uur los op Kermis FM. Wat zou hij dit jaar in petto hebben?

Barbie Paf, Roze maandag 2018

Thomas van Groningen en Kees Dorresteijn kennen elkaar van hun tijd samen bij BNR Nieuwsradio. Van 18:00 uur tot 20:00 uur gaan ze weer samen aan de bak op Kermis FM.

De confettikanonnen staan weer klaar in de studio van Kermis FM, als Rob Janssen in de buurt is. Hij weet van elke editie een groot feest te maken en dit jaar doet hij dat gewoon weer. Op 3FM zet hij de boel altijd op stelten, nu doet hij dit samen met ex-3FM’er Roosmarijn Reijmer.

Als afsluiter van Roze Maandag komt niemand minder dan Giel Beelen. Elke ochtend maakt hij je wakker op radio Veronica. Nu zorgt hij ervoor dat je wordt klaargestoomd voor het nachtleven en daarmee voor een goed einde van Roze Maandag 2019.

Radiofreak.nl, 2019