Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Roze Maandag! Deze artiesten komen vandaag op Kermis FM!

Header Artiesten fit19202 C800ssl1

Het is Roze Maandag. Niet alleen tijd voor al het feest in de stad, maar ook om lekker te luisteren naar grote artiesten op Kermis FM! We hebben er een aantal op een rijtje gezet!

Tussen 16:00 en 17:00

Vanmiddag komen ook De Dorini’s langs. Dat betekent dat ze terug zijn op de plek waar ze ooit begonnen: in 2006 op de Tilburgse Kermis! Alleen zijn ze vorig jaar uit elkaar gegaan, en is één van de twee alleen door gegaan. Vandaag staat ze in onze studio!

Sjon de Manager zou je kunnen kennen van Lucky Lips. Samen met komiek Alfonso komt hij langs in de studio!

Tussen 19:00 en 20.00

De voormalig zaalvoetballer uit Berlicum John de Bever komt vanavond ook langs! In zijn jongere jaren had hij een succesvolle carrière als zaalvoetballer. Daarna gooide hij het roer volledig om: hij werd zanger. In 2017 kwam het nummer Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht waarmee hij een enorme hit scoorde.

Tussen 20.00 en 23.00

Pascal Redeker begon als DJ, maar besloot toch maar te gaan zingen. Hij deed als kind al mee aan talentenjachten en karaokewedstrijden. In 2012 trad hij op met De Toppers in de Amsterdam ArenA, en in 2016 deed hij mee aan het SBS-programma Bloed, Zweet en Tranen. Vanaf nu kan hij 2019 aan zijn biografie toevoegen: toen stond hij op Roze Maandag bij ons in de studio.

Je mist niks als je kijkt op kermisfm.nl/live!