Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Een warme maar vrolijke kindermiddag met Efteling Kids Radio

20190724 HEADER EFTELING CLEAN 2554 fit20482 C853ssl1

Woensdagmiddag was het kindermiddag op de Tilburgse Kermis. Kinderen mochten extra voordelig in de attracties. Efteling Kids Radio maakte 4 uur radio vanuit de studio van Kermis FM, terwijl Roodkapje en Prinses Assepoester over de kermis liepen.

Onze verslaggever ging de kermis op en vond een heleboel vrolijke kinderen. Bijvoorbeeld Tyara (5) en Milo (4) die met een grote bal, een knuffel en een opblaashamer over de kermis wandelden. Allemaal gewonnen!

Luna (9) en Kyara (11) hebben water meegenomen omdat het zo heet gaat worden. De twee meisjes “hopen dat de kermis nog lang blijft bestaan”. Luna en Kyara hebben net penalty’s genomen.

Isa (3) heeft net touwtje getrokken, al is dat eigenlijk niet haar favoriete attractie. Ze zit veel liever in de Octopus, ook al is ze daar nog nooit in geweest. Isa heeft een knuffelleeuw gewonnen en daar is ze erg blij mee.

Joris (5) en Ralf (2) hebben een lama gewonnen op de kermis. Wat hun favoriete attractie is weten ze nog niet, want ze zijn nog nergens in geweest.

Widia (8), Sanajana (10), Tanisha (2) en Alvaro (4) lopen met hun armen gevuld weg van de Kop van Jut. Ze laten trots hun prijzen zien en vinden de kindermiddag geweldig.