Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Goeie Mèèrege! Irstes: (waarschijnlijk) de warmste dag van de kermis

Naamloos 1 3 fit19202 C800ssl1

Goeie Mèèrege! Attentiooooon! Dag #7 van de Tilburgse Kermis. Dit staat er op het menu voor vandaag:

Weer

Caribische temperaturen tijdens de Caribische dag van de Tilburgse kermis. Het zou zomaar kunnen dat het hitterecord van gisteren vandaag geëvenaard of misschien zelfs alweer verbroken wordt! Er is 39 graden voorspeld.

Wat kun je vandaag verwachten

  • Het begint voorzichtig een traditie te worden: een gedichtje over vandaag om je dag mee te starten! https://www.kermisfm.nl/wp-content/uploads/2019/07/190724_KFM_WEKDIENSTGEDICHT_EXPORT.wav
  • Vandaag is het dus Caribische dag op het Piusplein. Kom genieten van de tropische beats van onder anderen Maximizer, Trafassi en Mezdi.
  • Ook vandaag staan er weer toffe DJ’s op het Kermis FM-rooster. Onder anderen Lindo Duvall (Radio Veronica), Robin Leféber (Grand Prix Radio) en Arno Leblanc (NOS) presenteren in de Kermis FM-studio.
  • Ook in de Amstel Bierhal barst donderdagavond het feestgedruis weer los. In de Bierhal gaan we van Links naar Rechts met Snollebollekes en heerlijk uit ons dak op de muziek van Alex en Randy Schoonderwaldt.

Bekende DJ’s vandaag op Kermis fm:

Wat heb je gisteren gemist?

  • Tijdens de kindermiddag nam Efteling Radio het roer van de Kermis FM-studio over en knalde de kleurrijke muziek van Monsieur Cannibale door je speakers. Roodkapje ging met Prinses Assepoester de kermis op om te onderzoeken hoe je het beste koel kunt blijven.
  • De attractie Reactor ging stuk! Er moest een Parijse monteur aan te pas komen om het probleem te vinden. Hij wordt op dit moment nog gerepareerd, maar eigenaar Niek Moonen is er van overtuigd dat zijn attractie deze kermis nog gaat draaien.

Woensdag had voor Kermis FM echter ook een moeilijke kant. Het was de dag nadat ons het zware nieuws bereikte van het plotselinge overlijden van een van onze trouwe vrijwilligers Joris de Greef. Hij werd 42 jaar. Joris stond bij ons bekend als een trouwe en fanatieke vrijwilliger die zijn paarse Kermis FM-shirtje met de grootst mogelijke trots droeg. Persoonlijk was hij een zorgzaam luisterend oor voor velen van ons. Ter ere van hem maakten we vanmorgen een speciale uitzending en liepen de vrijwilligers in een stille mars naar de studio.

Wil je voor Joris’ nabestaanden een berichtje achterlaten? Dat kan in ons condoleanceregister.

Gisteren in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vergeet vooral niet om ons zometeen weer aan te zetten. We zijn er om 12:00 weer via kermisfm.nl/live. Op deze pagina lees je hoe je ons verder kunt ontvangen.