Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

DE KERMISHITVERKIEZING DAG 5: RENE KARST vs. DOEMAARDAVE

Kfm19 poll header website halvefinale01 fit19202 C800ssl1

Op welke plaat ga jij helemaal los als je naar de kermis gaat? Wat mag niet ontbreken op je kermisplaylist? Kermis FM helpt je om deze keuze te maken. En gaat samen met jou op zoek naar de ”Kermishit van 2019”. Stem in onze Instagram Stories!

De kwartfinales zitten erop. We zijn aangekomen bij de halve finales. Iedereen wil in de finale komen, maar er zijn slechts twee plekken beschikbaar. Vandaag het eerste duel tussen:

Keuze 1: Rene Karst – De Stenen Op Het Plein

Keuze 2: DoeMaarDave – Fuifje

Road to the semi-final

De weg naar de finale verliep niet altijd even makkelijk. DoeMaarDave kon het relatief rustig aan doen. Hij won met 70% van de stemmen van Ronnie Tobers Kermislied Tilburg. Rene Karst had het een stuk lastiger. Hij won nét van Captain Hollywood Project met 55 procent van de stemmen.

Morgen de tweede halve finale!

Morgen om 15:45 uur is de andere halve finale. Uiteindelijk blijven er zaterdag twee nummers over die het tegen elkaar opnemen in de finale. Op de laatste dag van de kermis, komende zondag, wordt bekendgemaakt welk nummer de beste kermishit van 2019 is! Stemmen doe je in onze Instagram Stories! Welke is jouw favoriet?