Kermis FM News header
Tilburgse Kermis 2023

KERMISHITVERKIEZING DAG 2: IN SPANJE VS. MIJ NIET BELLEN?

ZONDAG SITE

Stemmen stemmen stemmen!

Kermis FM is op zoek naar de ultieme kermishit van 2023. Dat doen we met een afvalrace. De komende vier dagen kun je op ons Instagram-kanaal kiezen tussen twee plaatjes. Donderdag en vrijdag strijden de dagwinnaars om een plekje in de finale.

De strijd gaat tussen de absolute kermiskrakers In Spanje van Mart Hoogkamer en Mij Niet Bellen van Raymon Hermans. Na de gigantische zomerhit uit 2021 'Ik Ga Zwemmen' van Mart Hoogkamer, kwam hij met zijn tweede succesplaat: In Spanje. Het bevat dezelfde ingrediënten voor een typische Mart Hoogkamer plaat: een makkelijke tekst, een vrolijke beat en een lekker Amsterdams accent. Wist je trouwens dat deze track een cover is van 'De Spaanse Zon' door Bassie en Adriaan?

‘Klaar zijn met alles, lekker willen feesten en...niet gestoord wil worden'. Dat is de boodschap die Raymon Hermans wil overbrengen met 'Mij Niet Bellen'. Die boodschap wordt nog is versterkt met de vrolijke melodie helemaal in de stijl van Raymon.

Zondag wordt tijdens De Laatste Ronde met Arno Leblanc de grote winnaar van de eerste ronde van de kermishitverkiezing bekend. Stem nu in onze Instagram story! Hieronder kan je luisteren naar de strijdende krakers:

Mart Hoogkamer - In Spanje

Raymon Hermans - Mij Niet Bellen