Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

GOEIE MÈÈREGE! IRSTES: Vandaag een uur langer kermis!

20190726 HEADER HELIKOPTER CLEAN 3672 fit20482 C853ssl1

Goeie Mèèrege! Dag #9 van de Tilburgse Kermis, alweer de één na laatste dag. Dit is wat je vandaag kunt verwachten:

WEER

De temperatuur is flink gedaald. Het is veel minder heet vergeleken met de tropische temperaturen van afgelopen vrijdag. Vergeet alleen niet je poncho of paraplu mee te nemen, want ook vandaag kan het af en toe even flink regenen. Het wordt zo’n 26 graden.

WAT KUN JE VANDAAG VERWACHTEN?

  • De kermis blijft vanavond een uur langer open! De afgelopen dagen was het zo heet dat veel mensen thuisbleven. Kermisexploitanten liepen daardoor flink wat inkomsten mis. Om hen tegemoet te komen is de kermis vanavond tot twee uur open. Een uur langer extra fun op de kermis dus!
  • Zanger Nielson komt helaas niet naar de kermis. Door ziekte moest hij helaas zijn optreden bij Concert in the Sky afzeggen.
  • Gelukkig is er nog voldoende andere muziek te horen in Tilburg. Zo vind je in de Bierhal Zanger Kafke en René Schuurmans, treedt Frank van Etten op bij het Piusplein, kun je naar Dave Roelvink op de Heuvelring en draait Kav Verhouzer een dj-set bij de Desperados Road Show.
  • Feest DJ Maarten met Suikerspin of Snollebollekes met Links, Rechts. Wie van de twee komt in de finale van de Kermis FM Kermishitverkiezing 2019? Je hebt nog tot 15:45 uur om te stemmen op je favoriete plaat via onze Instastories!

BEKENDE DJ’S VANDAAG OP KERMIS FM

Onder anderen Domien Verschuuren (Qmusic) en Bas Menting (Radio 538) komen op de één na laatste dag van de kermis een feestje bouwen in onze studio.

WAT HEB JE GISTEREN GEMIST?

  • Het kermisnieuws in minder dan één minuut. https://www.kermisfm.nl/wp-content/uploads/2019/07/0030-Recap.wav
  • Luchtbuks Ria (99) kwam tóch naar de kermis! Hoewel ze nog steeds niet helemaal hersteld was van een longontsteking en het eigenlijk ook veel te warm was voor haar, schoot ze wéér in de roos.
  • Gisteren heeft kermiswethouder Rolph Dols de jaarlijkse kermisprijzen uitgereikt. De Booster Max is volgens de bezoekers van de Tilburgse Kermis de beste attractie. In totaal zijn twaalf exploitanten in de prijzen gevallen. Zij mogen het hele jaar deze titel dragen en zijn in 2020 verzekerd van een plek op de Tilburgse Kermis. Houd onze website in de gaten voor de complete lijst met winnaars!
  • Onze fotograaf mocht een helikoptervlucht boven de stad maken en maakte hele vette foto’s. Kun je jouw huis spotten?

Gisteren in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vergeet vooral niet om ons zometeen weer aan te zetten. We zijn er om 12:00 weer via kermisfm.nl/live. Op deze pagina lees je hoe je ons verder kunt ontvangen.