Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Het laatste kermisweekend, dit mag je zeker niet missen!

20190727 Header bucketlist CLEAN 4686 fit20482 C853ssl1

Time flies! We zitten alweer in het laatste weekend van de kermis. Wij hebben daarom een bucketlist met dingen die je dit laatste weekend zeker nog even moet doen om het ultieme kermisgevoel te krijgen!

☐ Win een knuffel

Als je nog geen knuffel hebt gewonnen tijdens deze kermis is dit weekend het moment om dat nog even snel te doen. Je vindt genoeg plekken waar je ze dit laatste weekend kunt winnen.

☐ Scoor in 1 dag 5 typische kermissnacks

Wat je dit laatste weekend ook zeker niet mag overslaan is de zoektocht naar 5 typische kermissnacks. Een oliebol, een zuurstok, een suikerspin, churros en poffertjes. Lukt het jou dit laatste weekend om ze in 1 dag te scoren?

☐ Draai 10 rondjes in een attractie

Bij dezen maakt het niet uit of je nu een daredevil bent of meer van rust houdt. Zoek dit laatste weekend eens je grens op om te kijken of je 10 rondjes volhoudt in je favoriete attractie!

☐ Check hoeveel stappen lopen de hele kermis is

Het kermislint is ongeveer 4 kilometer lang, maar hoeveel stappen is dat nu eigenlijk? Heb je een stappenteller op zak? Mooi, dan is het dit weekend eens tijd om die te gebruiken. Ga eens op onderzoek uit en kijk hoeveel stappen de hele kermis telt.

☐ Maak een ritje in de Booster Maxx

Wat je zeker nog moet doen dit laatste weekend is als je kans hebt een ritje in de Booster Maxx maken. Volgens de bezoekers van de Tilburgse kermis is dit de gaafste attractie die er staat want hij heeft de publieksprijs gewonnen.

☐ Bezoek de Jaozeetie

Grijp dit weekend nog je kans om langs te gaan bij de Jaozeetie, een tentoonstelling met allemaal Tilburgse rariteiten die je heel lang bij zullen blijven. Neem even een kijkje en laat jezelf verbazen.

Laat ons via de Kermis FM app weten welke opdrachten uit dit lijstje je dit weekend nog hebt kunnen afvinken!