Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Extra editie programmagids: dit gaan we doen tussen 0:00 en 2:00

20190727 Header CLEAN 4414 fit20482 C853ssl1

Vergeet slapen en de kroeg. Kijk of luister vanavond naar de Nachtkermis op Kermis FM! Dat belooft een groot feest, en omdat de kermis een uur langer doorgaat, hebben we maar liefst twee themaprogramma’s!

De Nachtkermis van zaterdag- op zondagnacht is traditioneel het enige programma dat niet van te voren wordt ingepland. Vrijwilligers van Kermis FM mogen tijdens de kermis ideeën droppen bij de radiobazen. Het team met het leukste plan mag het op de radio uitvoeren. Vannacht zijn dat er dus twee!

0:00 – 1:00 – Das Große Fair FM Tirolerfest

De helden van Team Fotografie toveren de studio van Kermis FM voor een uur om tot een groot tirolerfest! “We hebben mega veel zin in vanavond en staan nu al te trappelen.”

1:00 – 2:00 – Lekker Met De Meiden

Meer vrouwen op de radio! De popcorn is al gepoft, de rode zoete wijn staat koud én de pyjama’s zijn uit de kast gehaald. Vanavond vindt er een slaapfeestje plaats in de Kermis FM Studio. De muziek? Alleen maar vrouwen!

“Wij willen graag meer vrouwen op de radio, dus dit was het juiste moment om ons idee voor te leggen. We zijn blij dat we dit mogen doen en we beloven dat het een groot feest wordt!”

Luister vanaf 00.00 naar de nachtkermis op Kermis FM en kom in de Duitse en vrouwelijke sferen! kermisfm.nl/live