Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

GOEIE MÈÈREGE! IRSTES: De allerlaatste kermisdag!

Header laatste avond 2 fit20482 C854ssl1

Goeie Mèèrege! Ben je er klaar voor? Dag #10 van de Tilburgse Kermis. Alweer de allerlaatste kermisdag, dus de allerlaatste dag Kermis FM, en dús de allerlaatste Goeie Mèèrege. #huilie Geniet er nog maar even goed van. Dit is wat je vandaag kunt verwachten:

WEER

Het wordt een lekker frisse dag. Er is wel een kans op een bui, dus de poncho’s en paraplu’s komen zeker goed van pas. Tijdens de vuurwerkshow is het een graad of 18, dus vergeet niet om je jas mee te nemen!

WAT KUN JE VANDAAG VERWACHTEN

Het gedichtje waarmee je je dag nog een beetje beter begint:

https://www.kermisfm.nl/wp-content/uploads/2019/07/190727_KFM_WEKDIENSTGEDICHT_EXPORT.wav

 • Mocht je een afwijkende kleur hebben op je bol, dan moet je vandaag in de Hall Of Fame en de Boemel zijn. Daar vindt de allereerste editie van Gekleurde Harendag plaats.
 • Om 13:00 begint de kinderspeurtocht. Eigenlijk zou die woensdagmiddag al zijn, maar het was toen veel te warm voor het betere speurwerk. Starten bij het Tirolerdorp op het NS-plein!
 • Snollebollekes met Links, Rechts strijdt tegen Fuifje van DoeMaarDave in de finale van de Kermis FM Kermishitverkiezing 2019! Je hebt nog de tijd tot 15:45 om te stemmen op jouw favoriet. Dat kan via onze instagramstory.
 • Het is weer een muzikaal spektakel in de Bierhal vandaag. Daar kan je genieten van optredens van onder andere Jeroen van Zelst en Jordy van den Boer. Dat belooft sowieso een feestje te worden!
 • De hele dag staat in het teken van de laatste dag van de kermis. Vanaf de kerk op de Heuvel vertrekt de begrafenisstoet om 21:00 via het Piusplein richting de Piushaven. Daar wordt de kermis officieel begraven en afgesloten met een vuurwerk- en lasershow.

BEKENDE DJ’S VANDAAG OP KERMIS FM

Desmond Baidjoe (538) en Michiel Jurrjens (SLAM!) komen op de laatste dag van de kermis een feestje bouwen in onze studio. Arno Leblanc (NOS) sluit traditioneel af met De Laatste Ronde.

WAT HEB JE GISTEREN GEMIST

 • Het kermisnieuws in minder dan één minuut.

  https://www.kermisfm.nl/wp-content/uploads/2019/07/2400-Recap-dag-9.wav

 • De Muizenstad op het Koningsplein is gesloten na een tweet van dierenactiviste Karen Soeters.
 • We namen een kijkje bij de winnaar van de Consumptieprijs, de Beach Bar.
 • Vannacht was er weer een nieuwe editie van de Nachtkermis. Team Lekker Met De Meiden en team Das Große Fair FM Tirolerfest maakten er een groot feest van! Hou onze socials in de gaten, dan zie je de samenvatting vanzelf voorbijkomen.
 • Vandaag is het de allerlaatste dag van de kermis. Om daar echt álles uit te halen hebben we een bucketlist voor je gemaakt voor de laatste dag van de kermis! #SaynotoFOMO

Gisteren in drie foto’s

Zo, nu ben je weer helemaal op de hoogte! Om 12:00 hoor je ons weer via kermisfm.nl/live. Op deze pagina lees je hoe je ons verder kunt ontvangen.