Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

↩️ Terug naar 24 juli: sprookjesachtige sferen op de kermis

20190724 Efteling Kids Radio LOGO 2474 scaled fit20482 C1365ssl1

Bij Kermis FM kun je de Tilburgse Kermis van vorig jaar tien dagen lang herbeleven. Op die manier proberen we troost te bieden aan iedereen die dat even nodig heeft. Vandaag nemen we je mee terug naar 24 juli 2019. Oftewel: dag #06.

Het weer

Het is bloedheet op 24 juli. In Tilburg tikt de thermometer de 36 graden aan. Gelukkig kunnen kermisbezoekers op veel plaatsen verkoeling krijgen. Er zijn extra watertappunten en sproeiers geplaatst.

Dit speelt er ‘vandaag’

  • We beginnen de dag met zwaar nieuws. Joris de Greef, één van onze vrijwilligers, is overleden tijdens een auto-ongeluk. Om 11 uur maken we daarom een extra uitzending op Kermis FM, ter ere aan Joris. 💜
  • Ondanks alles is er vanaf 12 uur gewoon een nieuwe kermisdag. Het is kindermiddag. Kinderen mogen extra voordelig in de attracties.
  • En de kermis heeft vandaag twee bijzondere bezoekers! Roodkapje en Assepoester verruilen de Efteling voor één dag voor de Tilburgse Kermis.
  • Helemaal toevallig is het bezoekje van de twee sprookjesfiguren trouwens niet. De dj’s van Efteling Kids Radio zijn te gast en maken tussen 12 en 16 uur een speciale uitzending.
  • Zet ‘m in die Turbo! Niemand minder dan dj en producer Kav Verhouzer komt plaatjes draaien bij ons vanavond!

Deze dj’s ga je horen

De dag in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 12:00 uur hoor (en zie) je ons weer via kermisfm.nl/live en via onze stream op YouTube.

Benieuwd waarom we dit allemaal doen? Je leest het hier. En wil je ons steunen? Vinden we leuk! Ga dan naar kermisfm.nl/fan.

#blijfthuis