Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

↩️ Terug naar 25 juli: Caribische sferen (en temperaturen)

20190725 Caribbean header CLEAN 3288 fit20482 C853ssl1

Bij Kermis FM kun je de Tilburgse Kermis van vorig jaar tien dagen lang herbeleven. Op die manier proberen we troost te bieden aan iedereen die dat even nodig heeft. Vandaag nemen we je mee terug naar 25 juli 2019. Oftewel: dag #07.

Het weer

Het weer is gespreksonderwerp nummer één op 25 juli. Het is namelijk bloed en bloed en bloedheet! Met bijna 40 graden is het misschien wel de warmste dag ooit op de Tilburgse Kermis.

Dit speelt er ‘vandaag’

  • “HET IS NIET WARM!” De zomerkerstman is terug van weggeweest! Je kent hem misschien nog van dit filmpje. In de middag komt hij even hallo zeggen bij onze buitenmicrofoon.
  • Onze collega’s van Zwieren en Zwaaien winnen de Piet Maesprijs voor de manier waarop ze al tien jaar reportages maken over de Tilburgse Kermis.
  • In de avond is het Caribbean Night. Op het Pieter Vreedeplein en Piusplein wordt volop salsa, merengue en bachata gedanst.
  • De hele Bierhal gaat van links naar rechts: Snollebollekes staat op het podium.
  • En ook bij ons in de studio aan gezelligheid geen gebrek. Chef Soldaat komt langs!

Deze dj’s ga je horen

De dag in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 12:00 uur hoor (en zie) je ons weer via kermisfm.nl/live en via onze stream op YouTube.

Benieuwd waarom we dit allemaal doen? Je leest het hier. En wil je ons steunen? Vinden we leuk! Ga dan naar kermisfm.nl/fan.

#blijfthuis