Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

↩️ Terug naar 26 juli: Luchtbuks Ria schiet weer raak!

20191026 Luchtbuks Ria LOGO 005 scaled fit20482 C1366ssl1

Bij Kermis FM kun je de Tilburgse Kermis van vorig jaar tien dagen lang herbeleven. Op die manier proberen we troost te bieden aan iedereen die dat even nodig heeft. Vandaag nemen we je mee terug naar 26 juli 2019. Oftewel: dag #08.

Het weer

Opnieuw sneuvelt er een record: het is de warmste 26 juli ooit gemeten. Met 35 graden is het snikheet in Tilburg. Maar anders dan eerdere dagen is het niet lekker zonnig: er valt een flink pak regen.

Dit speelt er ‘vandaag’

  • Ziek of niet, luchtbuks Ria (99) is gewoon weer van de partij. Voor het 83ste jaar komt ze een foto schieten bij het schietkraam.
  • Ron Schuurkes maakt bekend dat hij na 18 jaar stopt als presentator van Kermis TV en Kermis Laat. “Ik heb alles al gedaan en heb niet het gevoel dat ik echt nog iets kan toevoegen”, zegt hij in een interview met Kermis FM.
  • We zoeken het hogerop. Met een helikopter mogen we een paar rondjes vliegen boven het kermislint. En dat levert mooie plaatjes op.
  • Als het aan de bezoekers van de kermis ligt, is de Booster Maxx de allerleukste attractie. De attractie wint de publieksprijs van de jaarlijkse kermisprijzen.
  • En ken je Ajaan en Antoon nog? Met hun nummer Doepie Doe hadden ze in 2015 de ultieme kermishit te pakken. Helaas hebben we daarna weinig van de heren gehoord. Des te leuker dat ze vandaag langskomen!

Deze dj’s ga je horen

De dag in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 12:00 uur hoor (en zie) je ons weer via kermisfm.nl/live en via onze stream op YouTube.

Benieuwd waarom we dit allemaal doen? Je leest het hier. En wil je ons steunen? Vinden we leuk! Ga dan naar kermisfm.nl/fan.

#blijfthuis