Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

↩️ Terug naar 27 juli: Feest! Één uur extra kermis!

20190728 Nachtkermis LOGO 5360 scaled fit20482 C1365ssl1

Bij Kermis FM kun je de Tilburgse Kermis van vorig jaar tien dagen lang herbeleven. Op die manier proberen we troost te bieden aan iedereen die dat even nodig heeft. Vandaag nemen we je mee terug naar 27 juli 2019. Oftewel: dag #09.

Het weer

Het is flink afgekoeld in Tilburg. Terwijl het eerst nog bijna 40 graden was, is het op 27 juli nog maar 26 graden.

Dit speelt er ‘vandaag’

  • De kermis blijft op de voorlaatste dag een uur langer open. De gemeente wil de exploitanten op die manier een beetje tegemoet komen. Door het warme weer was het rustiger op de kermis, waardoor ze minder geld hebben verdiend.
  • De attractie Muizenstad sluit de deuren. Een dierenactiviste kwam via Twitter met felle kritiek. De exploitanten vinden het daarom verstandig om dicht te gaan, om protestacties te voorkomen.
  • Een hele waslijst aan artiesten komt optreden op de kermis. Op het programma staan onder meer Zanger Kafke, René Schuurmans, Dave Roelvink, Django Wagner en Kav Verhouzer.
  • Twee groepjes Kermis FM-vrijwilligers nemen na middernacht de zender over tijdens de zogenoemde Nachtkermis. Tussen 00.00 en 01.00 uur zijn onze fotografen er met Das Große Fair FM Tirolerfest. En daarna hoor je uitsluitend vrouwelijke presentatoren in het programma Lekker Met De Meiden.

Deze dj’s ga je horen

De dag in drie foto’s

Zo, nu ben je helemaal bij! Vanaf 12:00 uur hoor (en zie) je ons weer via kermisfm.nl/live en via onze stream op YouTube.

Benieuwd waarom we dit allemaal doen? Je leest het hier. En wil je ons steunen? Vinden we leuk! Ga dan naar kermisfm.nl/fan.

#blijfthuis