Kermis FM News header
Kermis FM

De Kermis FM Podcast over 2021: Het Grote Roze Maandag Gala

20210721 Roze Maandag Gala HEADER 1 7875 CLEAN scaled fit20482 C853ssl1

Al vijftien jaar lang doet Kermis FM verslag van de Tilburgse Kermis. In een nieuw seizoen van de Kermis FM Podcast blikt de hoofdredactie van Kermis FM, Arno Leblanc en Elger van der Wel, terug op de afgelopen jaren. In de derde aflevering van deze reeks staat 2021 centraal, waarin door corona Roze Maandag in een heel andere vorm gevierd werd.

Voor het tweede jaar op rij kon er in 2021 geen normale Tilburgse Kermis plaatsvinden vanwege de coronamaatregelen. Er was opnieuw een Vakantiekermis, die overigens wel groter was dan in 2020, waar Kermis FM tien dagen lang verslag van deed. De studio bevond zich niet op het kermisterrein, maar in het Ontdekstation in de Spoorzone. En ook inhoudelijk waren de uitzending van Kermis FM net wat anders dat normaal.

Het hoogtepunt van deze editie van Kermis FM was Het Grote Roze Maandag Gala. De 30e verjaarsdag van Roze Maandag ging in 2020 niet door en ook in 2021 kon de Roze Maandag als evenement geen doorgang vinden vanwege de coronamaatregelen. Ee kwam een alternatief: een live galashow vanuit Theaters Tilburg.

Arno en Elger praten in een nieuwe editie van de Kermis FM podcast met Jeffrey de Wit, Heleen Kruythof en Marli Dirven die betrokken waren bij deze bijzondere productie.

Kijk Het Grote Roze Maandag Gala in zijn geheel terug:

Zo luister je naar de Kermis FM Podcast

De Kermis FM Podcast kun je beluisteren in je favoriete podcast-app. Hierin vind je ook alle afleveringen over de eerste tien jaar van Kermis FM.