Kermis FM News header
Tilburgse Kermis 2023

Robert ten Brink stuurt stelletjes met hapjes en prosecco het reuzenrad in

230722 Robert ten Brink Kermis FM IMG 5199

Hangt de liefde in de lucht? Bij het reuzenrad Skywheel wel! Presentator en zelfbenoemde Dr. Love Robert ten Brink stuurt stelletjes zaterdagavond de hoogte in met een doos vol hapjes en prosecco. Proost!

Het was voor iedereen op de kermis een verrassing toen Robert ten Brink om 19.00 uur ineens bij het reuzenrad verscheen. Wilde geruchten deden meteen de ronde: is hij er voor zijn programma's All You Need Is Love of Love Is In The Air? Uiteindelijk bleek hij door de Bonheur Horecagroep te zijn ingehuurd om stelletjes met een doos met hapjes en prosecco de lucht in te sturen.

'Binnen kan van alles gebeuren'

Voor het evenement Rad van de Liefde konden verliefde stelletjes zich inschrijven. Wie uit werd gekozen kon met zijn of haar geliefde het reuzenrad in. Het reuzenrad was zelfs twee uur lang voor twee verschillende groepen geliefden gereserveerd. "Ze zitten daar een tijdje in, geen uren hoor, en in die tijd kan er binnen van alles gebeuren", grapt Ten Brink.

Hij vindt het leuk om wederom de liefde te vieren, dit keer op de Tilburgse Kermis: "In de doos zitten allemaal hapjes en een drankje. Daar kunnen ze dan op grote hoogte van genieten. Ze hebben zich in moeten schrijven en moesten best wat moeite doen om ook echt hier te kunnen staan."

Robert heeft hoogtevrees

Bij veel koppels was het voor de man een verrassing dat ze het reuzenrad in gingen. Een feit dat Ten Brink in zijn interviewtjes met de stelletjes vlak voor het rad aanstipte: "Toch wel typisch dat het altijd de vrouwen zijn die dit soort dingen regelen, hè."

Het reuzenrad bleef nog tot 21.00 uur gereserveerd voor de stelletjes. Of Ten Brink voor die tijd zelf nog een ritje ging maken? "Nee, voor geen goud. Of ik hoogtevrees heb? Ja, eigenlijk wel."