Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Kermis FM vanaf 17 juli weer in de lucht!

Header jasper fit19202 C800ssl1

Geen vakantiekermis in Tilburg zonder Kermis FM. Nu er volgende week toch attracties naar de binnenstad komen, zijn ook wij weer van de partij! Vanaf ons nieuwe stekkie op de Spoorlaan maken we vanaf 17 juli live radio, televisie en internet.

We pakken het dit jaar wel iets anders aan dan anders. Voor het eerst in de historie van Kermis FM doen we ook verslag van hoe de stad en de regio vakantie viert. Onder het motto ‘Tilburg Vakantiestad’ zijn er de hele zomer namelijk allerlei grotere en kleinere evenementen in de stad, zoals een diepzeeaquarium en een stadsstrand.

Maar geen zorgen: natuurlijk zit er ook volop kermis in onze uitzendingen! We doen live verslag vanaf de verschillende pleinen en praten af en toe even bij met kermiswethouder Rolph Dols in de studio. Daarnaast gaan we in een documentaireserie op bezoek bij kermisexploitanten in coronatijd. Ook nieuw: een serie waarin opa’s en oma’s nostalgische kermisverhalen vertellen.

De hele regio

We werken dit jaar opnieuw samen met de Lokale Omroep in Goirle, waardoor we in heel Tilburg en omgeving op teevee te zien zijn. Nieuw is dat we ook via LOG Radio uitzenden. En ook nieuw: in Hilvarenbeek en omgeving volg je ons gewoon ook! Want we werken ook samen met VLOHradio.

Dus Kermis FM is in de regio Tilburg en omgeving te ontvangen via 105.9 FM, 96.0 FM (VLOHradio) en 105.6 FM (LOG Radio). In heel Noord-Brabant zijn we bovendien te beluisteren via de digitale ether (DAB+). Op televisie kun je in de regio Tilburg bij Ziggo kijken op kanaal 44 en bij KPN op kanaal 1416.

Programmering

In de programmering staan zoals altijd bekende namen en talenten uit het hele land. Wat dacht je bijvoorbeeld van Lars Boele (Qmusic en 100%NL), Niels van der Veen (100% NL) en Jordy Graat (Omroep Brabant)? En natuurlijk zijn ook vaste dj’s Thomas van Groningen (BNR Nieuwsradio) en Michiel Jurrjens (SLAM!) er weer bij.

Verder hoef je niks te missen via onze livestream, de Smart TV app, de Android-app, de iPhone-app, Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.