Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

‘Hey mensen!’ YouTuber Dylan Haegens op bezoek bij de drive-in bios

Schermafbeelding 2020 07 21 om 20 45 52 fit12652 C552ssl1

We hebben al gesprongen op Paul Elstak, Danny de Munk maakt nog zijn opwachting maar vandaag was YouTuber Dylan Haegens te gast bij de drive-in bioscoop bij het Willem II-stadion. Fans konden niet alleen zijn film bekijken, maar werden ook getrakteerd op nieuws over de YouTuber.

De hele Vakantiekermis kunnen mensen met een auto coronaproof een filmpje pakken op de parkeerplaats van het Willem II-stadion. Even in een vakje parkeren, zelf je popcorn meenemen en vervolgens vanuit de wagen naar de grote schermen in de verte turen. Bezoekers van de bioscoop krijgen daarnaast als toetje een optreden van een BN’er die een link heeft met de film.

Vanmiddag was dit De Film van Dylan Haegens. De bekende YouTuber is zelf dol op de kermis, maar hopte bewust niet even langs het centrum. “Ik skip de kermis tegenwoordig, omdat ik dan namelijk iedere meter stil sta om foto’s te maken. Dat vind ik heel gezellig, maar in attracties gaan lukt daardoor niet. En daar kom je dan toch eigenlijk voor”, vertelt Haegens.

Coronakwaliteit

Voor de drive-in bioscoop komt de Limburger wél graag naar Tilburg. “Hoe vet is het om je eigen film zo terug te kunnen zien?”, zegt Haegens enthousiast. “Wat dat betreft is corona hier zeker geen handicap.”

Tekst gaat verder onder de video

Bij het maken van zijn eigen video’s was corona soms wel een beperking, vertelt hij. “We werken met een vrij grote crew, maar dat kon de afgelopen maanden niet meer. Onze video’s hebben daar kwalitatief misschien wel wat onder te lijden gehad, maar ik werd er ook creatiever van.”

Strip

Dylan Haegens kwam niet met lege handen naar Tilburg toe. Hij had zijn fans ook nog iets nieuws te melden. “Eigenlijk twee dingen, maar over dat laatste mag ik nog niet zoveel kwijt. Er komt in ieder geval een stripboek aan enne…. dus nog iets heel vets wat eh… een beetje op een film lijkt.”