Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

We zijn weer live! Luister en mis niks van de TOP Week!

Whats App Image 2020 08 24 at 11 50 04 1 fit16002 C900ssl1

Goed nieuws! Kermis FM is terug van weggeweest. Nouja, soort van dan… Deze hele week maken we weer live radio vanuit Tilburg tijdens de TOP Week!

De TOP Week is de introductieweek voor studenten in Tilburg. Elk jaar doen meer dan 4000 studenten mee van Tilburg University, Fontys en Avans. Vijf dagen lang doen ze van alles om elkaar en de stad te leren kennen.

Door corona is de TOP Week dit jaar anders dan anders. Grote feesten zitten er niet in. Maar gelukkig zijn er wel een hele hoop kleinere activiteiten. Ook online wordt er van alles georganiseerd.

TOP Radio

Via de radio hoef je niks van alle gezelligheid te missen. Van maandag 24 tot en met vrijdag 29 augustus zenden live uit onder de noemer TOP Radio. We beginnen elke dag om 13 uur en gaan door tot 21 uur.

Deze diashow vereist JavaScript.

De studio van TOP Radio in Café Philip op de Korte Heuvel.

Wat de dj’s betreft… de meesten zul je wel kennen van Kermis FM. Zo ga je onder anderen Niels van der Veen, Thomas van Groningen, Dennis Hoogeveen en Hemmo de Vries horen.

Verder belangrijk om te weten: om ook de buitenlandse studenten te bereiken is de programmering zo veel mogelijk in het Engels. But hopefully that’s okay for you!

Luisteren

Genoeg info. We snappen dat je nu gewoon wil luisteren. Druk op de knop hieronder en je komt bij de player!

Wil je iets kwijt aan de dj? Stuur ‘m een bericht via de Insta!