Kermis FM News header
Tilburgs nieuws

Zaterdag vier je carnaval met de Kermis FM Kruikenstream!

20191023 Kermis Carnaval LOGO 1317 scaled fit20482 C1365ssl1

Och jongens toch, wat zijn we weer toe aan een leuk feestje. Maar ja… corona hè. En dan moeten we ‘t Kruikenstadse carnaval dit jaar ook nog eens missen. Maar we zouden Kermis FM niet zijn als we tóch niet iets leuks voor je in petto hadden.

Want wij hebben warme banden met het Tilburgse carnaval. De dinsdag van de kermis is traditioneel Kermis Carnaval en dat is niet voor niks! Dit jaar gaan we ook eens carnaval vieren op het moment dat het hoort: met carnaval.

Vanuit Bar Leonardo op de Korte Heuvel gaan we zaterdag vanaf 15:11 tot in de late uurtjes uitzenden via de Kermis FM Kruikenstream! We draaien plaatjes en Thomas van Groningen & Mark Versteden praten de boel aan elkaar. De Manager draait carnavalsplaatjes , we doen lekker flauwe spelletjes en verder geven er een heleboel gasten online acte de présence.

En je ziet veel fragmenten van Kermis Carnaval, maar dankzij onze vrienden van Kruiken TV ook van ‘t Kruikenstadse carnaval. Dat wordt genieten! Check hier de livestream!

Ook meefeesten? We hebben een heuse Zoom-wall in de studio waar je op kunt inbellen. Gezellig toch?! Check hier het evenement op Facebook.