Kermis FM News header
Vakantiekermis 2021

Drag queens gezocht! Doe mee aan onze Roze Maandag Show!

Roze karavaan roze maandag kermis fm 2017 35742937170 o fit13692 C830ssl1

Kermis FM en de Stichting Roze Maandag slaan de handen ineen. Volgende maand maken we samen een spectaculaire Roze Maandag Show, live vanuit Theaters Tilburg. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Een show over Roze Maandag is namelijk niet compleet zonder drag queens! Voor onze uitzending op 19 juli zijn we daarom op zoek naar enthousiaste drags die het tegen elkaar willen opnemen.

Dus: zing jij de sterren van de hemel? Blaas je iedereen omver met een spectaculaire dansact? Of krijg jij alle lachers op je hand met een hilarische comedy-performance? Dan is dit je kans om te shinen!

Alles wat je moet meenemen zijn je skills en een veel goede zin! Wij zorgen vervolgens voor een jury om alle acts van vakkundig commentaar te voorzien. En natuurlijk valt er ook iets te winnen! Het beste optreden wordt beloond met eeuwige roem en een heuse bokaal.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je dan aan via [email protected]! We hebben maar een beperkt aantal plekken, dus wees er snel bij!

Jubileum

Zo’n grote Rode Maandag Show organiseren we natuurlijk niet zomaar. De Stichting Roze Maandag is vorig jaar 30 jaar geworden. Uitgerekend in dat jaar zat een groot jubileumfeest er niet in. En ook dit jaar is er geen groot roze feestje in Tilburg. Dus hopelijk kunnen we met onze uitzending toch een beetje gezelligheid naar de mensen thuis brengen.