Kermis FM News header
Vakantiekermis 2021

Desperados Roadshow gaat door tijdens de kermis

Desperados header fit19202 C800ssl1

Het zag er even slecht uit voor de Desperados Roadshow, maar er is toch goed nieuws. Naast de Vakantiekermis gaat ook dit evenement door. Wel aangepast, “maar we zijn heel blij dat we dit kunnen doen”, zo zegt Tim Frenken van de organisatie.

Er is de afgelopen dagen koortsachtig overleg geweest tussen de organisatie en de gemeente om te kijken wat er wél zou kunnen. Met een positief resultaat. Ongeveer 1000 mensen mogen tegelijk bij de Desperados Roadshow zijn, je moet een geldige QR-code in de CoronaCheck app laten zien en iedereen heeft een zitplek. “We maken eigenlijk een groot terras met entertainment.”

“We hebben als organisatie al wel wat ervaring met iets organiseren in coronatijd”, zegt Frenken. “En natuurlijk is dit heel anders dan wat we eigenlijk voor ogen hadden. Maar het grootste deel van het programma kan gelijk blijven, al moeten we wel een en ander gaan schuiven.” Veel partners van de organisatie zijn ook blij. “We merken dat zij ook echt blij zijn dat er in ieder geval iets kan naast de kermis.”

Geld terug

Als je een kaartje had, krijg je je geld terug. Maar vervolgens krijg je dinsdagochtend al wel als eerste de kans een nieuw kaartje te kopen en een plek te reserveren. “We gaan de hele nacht doorwerken om het voor elkaar te krijgen! En er alles aan doen om het veilig te laten verlopen en er een groot feest van te maken.”

Meer informatie over de Desperados Roadshow vind je hier.