Kermis FM News header
Vakantiekermis 2021

Kermis FM vanaf vrijdag weer 10 dagen in Tilburg!

Mic2 fit12452 C830ssl1

Nog even en dan barst in Tilburg de kermis los. En natuurlijk is ook Kermis FM daar weer bij! Vanaf vrijdag 16 juli maken we weer 10 dagen radio, tv en internet.

Dat doen we vanaf een spiksplinternieuwe locatie. Voor het eerst in de Kermis FM-historie staan we met onze studio in de Spoorzone, op een steenworp afstand van de attracties in de Burgemeester Broxlaan.

Vanaf daar doen we verslag van alles wat er gebeurt op en rond de Vakantiekermis. Op tv maken we Updeets met reportages vanaf het kermisterrein. En op de radio praten we je ieder half uur bij in het Kermis FM Nieuws. Ook kletsen we dagelijks even met kermiswethouder Rolph Dols.

Programmering

In onze radioprogrammering vind je weer bekende namen en talenten uit het hele land. Zo hoor je dit jaar onder meer Lars Boele (Qmusic en 100%NL), Martijn Kolkman (Radio 10) en Carsten van Dijk (Radio Veronica). En ook Niels van der Veen (100%NL) komt weer radio maken.

Vooral op maandag 19 juli moet je zeker even kijken en luisteren. Om 20.40 uur zenden we het Grote Roze Maandag Gala uit, live vanuit Theaters Tilburg. Hoe de show er precies gaat uitzien, houden we nog even geheim. Maar reken maar dat het flink over-the-top wordt. Precies zoals dat hoort op Roze Maandag dus! En extra leuk: niemand minder dan Omroep Brabant-presentator Jordy Graat gaat alles aan elkaar praten.

Luisteren & kijken

We zijn er elke dag van 13 tot 22 uur. En in de weekenden gaan we zelfs nog een uurtje extra door! In heel Nederland hoor en zie je ons via onze site en onze vernieuwde app. In de regio Goirle / Tilburg kun je een aantal van onze tv-programma’s ook zien via de Lokale Omroep Goirle en Omroep Tilburg. Wil je alleen radio luisteren? Dan zijn we landelijk te beluisteren via de digitale ether (DAB+). In Tilburg en omstreken kun je de radio ook aanslingeren op 105.9 FM.

Alles wat er op en rond de Vakantiekermis gebeurt, zie je vanaf vrijdag weer bij Kermis FM!