Kermis FM News header
Vakantiekermis 2021

Kindermiddag: kids nemen woensdag de zender over!

Mic3 fit12452 C830ssl1

Toch een beetje Kindermiddag dit jaar tijdens de kermis in Tilburg. Op woensdag 21 juli nemen kinderen de boel bij ons over! Tussen 15.00 en 17.00 uur zijn zij voor één keer volledig de baas over onze radio-uitzending!

Het belooft een heel gezellige show te worden, voor en door kinderen. Voor wat extra gezelligheid is ook Lisanne Dijkstra erbij. Die ken je misschien wel van haar video’s op TikTok.

Workshops

Natuurlijk zorgen we ervoor dat de kinderen goed zijn voorbereid. Op zaterdag 17 en zondag 18 juli geven we daarom workshops in Ontdekstation013, waar dit jaar onze studio staat. Kinderen krijgen daar een uniek kijkje achter de schermen.

Bovendien leren ze wat er allemaal komt kijken bij het maken van een live-uitzending. Wat staat er bijvoorbeeld allemaal in het draaiboek? Hoe voer je een goed interview? En waar zijn al die kabeltjes en knopjes voor in onze studio?

Ook in het weekend daarop (op zaterdag 24 en zondag 25 juli) zijn kinderen van harte welkom voor een workshop. We duiken dan helemaal in de wereld van de podcasts.

Aanmelden maar!

De aanmelding voor de workshops (en ook voor de ‘take-over’ op 21 juli) staat nog open! Meer informatie vind je op de site van Ontdekstation013.