Kermis FM News header
Vakantiekermis 2021

Nog 3 dagen tot het Grote Roze Maandag Gala!

Kfm21 grote roze maandag gala fit19202 C1080ssl1

We hebben een feestje te vieren in Tilburg! Het is 30 jaar geleden dat de eerste Roze Maandag werd georganiseerd. En dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Stichting Roze Maandag organiseert daarom samen met Kermis FM en Omroep Brabant Het Grote Roze Maandag Gala!

Deze live tv-show is gevuld met regenbogen, LHBTI’ers en heel veel drag queens. Verschillende acts komen langs om voor de ogen van een vakkundige jury hun talent te showen: van rappers tot dansers en alles daaromheen. De jury zal bestaan uit de crème de la crème van de drag queen business: Lady Galore, Dee Dee Janssens en Snorella.

Kermiswethouder Rolph Dols komt bovendien langs om te vertellen over het belang van Roze Maandag en jonge LHBTI’ers vertellen over een veilige haven en hoe zij zijn omgegaan met ‘uit de kast komen’. Daarnaast komt ChelseaBoy een spetterend optreden geven. En als kers op de taart wordt er een award uitgereikt aan de meest LHBTI-vriendelijke organisatie van Tilburg.

Kortom: het zal je op Roze maandag niks tekort komen! Haal de vlaggetjes alvast te voorschijn, zet de borrelplank klaar en schrap die dag alles uit je agenda, want dit wil je niet missen! Kijk maandag 19 juli om 20.40 uur naar het Grote Roze Maandag Gala op Kermis FM of Omroep Brabant.