Kermis FM News header
Vakantiekermis 2021

Zo ziet Roze Maandag er dit jaar uit

Roze Maandag toen fit11452 C765ssl1

Trek je roze ballerina alvast aan of trek iets anders roze uit de kast. Ook al is er geen mega-feest in de binnenstad: het is toch een beetje Roze Maandag dit jaar! Bij Kermis FM staan we uitgebreid stil bij het lhbti-evenement, waarop we vieren dat iedereen zichzelf mag zijn.

Het hoogtepunt is om 20.40 uur. Bij Kermis FM zie je dan op TeeVee Het Grote Roze Maandag Gala. Drag queens Lady Galore, Dee Dee Janssens en Snorella zullen als vakjury diverse acts beoordelen op zang-, dans- of ander talent.

Ook is er een prijsuitreiking. De Stichting Roze Maandag reikt voor het eerst een award uit aan de meest lhbti-vriendelijke organisatie van Tilburg en omstreken.

De show wordt aan elkaar gepraat door niemand minder dan Omroep Brabant-presentator Jordy Graat. Geloof ons: het wordt een groot feest op TeeVee!

Roze Maandag Mix

Na de show kun je gewoon bij Kermis FM blijven hangen. Ook dit jaar hebben we namelijk een lekkere Roze Maandag Mix in elkaar gezet. Van ABBA tot Lady Gaga en van Anita Meyer tot Céline Dion: het komt allemaal voorbij!

De Valse Start

Roze Maandag begon zondag al om 21.00 uur in de uitzending De Valse Start met Elger van der Wel. Traditioneel luidde de Kermis FM-dj de Roze Maandag in met mensen van de Stichting Roze Maandag en lekkere muziek.

Ook Céline Dion kon in Elgers show niet ontbreken. Een playbackshow van het nummer My Heart Will Go On is inmiddels traditie.

Hieronder kun je een compilatie checken van Elgers show: