Kermis FM News header
Vakantiekermis 2021

Carnaval bij Kermis FM met Frank Smeekens, Johnny Purple en de Nostalgieten!

Het was vanavond feest in de studio van Kermis FM! Omdat de hele radiozender in het teken stond van carnaval, maakten meerdere bekende Kruikenzeikers hun opwachting. Frank Smeekens, Johnny Purple en de Nostalgieten trakteerden het luisterend publiek op een reeks legendarische optredens.

Frank Smeekens

Eerst was het de beurt aan de Tilburgse volkszanger Frank Smeekens om een feestje te bouwen. Iedere rechtgeaarde Tilburger kent ‘m wel: die man van Een beetje amore die de tent wel aan het springen krijgt. En dat was te zien aan onze dj’s, die lekker mee stonden te springen.

Johnny Purple

Johnny Purple maakte er ook een knalfuif van. De man achter Een porseleinen pony kwam langs om een aantal van zijn hits te draaien. Getooid in zijn herkenbare blonde kuif mét matje kreeg hij de handjes in de lucht van iedereen in de studio. Jij deed thuis toch ook wel mee?

Nostalgieten

En de avond werd afgesloten door het nostalgische carnavalskwartet de Nostalgieten. Zij draaiden plaatjes (echt vinyl!) met carnavalskrakers waar je ouders en opa’s en oma’s vroeger ook los op zouden zijn gegaan. Met een vleugje André van Duin, Arie Ribbens en De Deurzakkers erin, maken ze eigen hits die de sfeer op gang brengen. De hele Kermis FM-redactie liep dan ook tijdloos in de anderhalvemeter-polonaise toen Ambiance in de ambulance uit de speakers klonk.