Kermis FM News header
Tilburgse Kermis 2023

Kermis FM 2023 officieel begonnen!

20230721 Bjorn Wilbers Kermis FM 9203

Het is zover: na maandenlang uitkijken is Kermis FM 2023 officieel los! Om 15.00 uur gaf presentator Bjorn Wilbers het startsein.

Bjorn zei zelf dat hij het een eer vond dat hij de Kermis FM mag openen. ''Ik vind het heel gaaf dat we al 15 jaar bestaan en bezig zijn met zo’n passievolle groep. De komende jaren kan dit alleen nog maar gaan groeien.''

Jubileum

Voor ons is het een bijzonder jaar, het is dit jaar onze vijftiende editie! Hoofdredacteur Arno Leblanc kwam vlak na de opening langs om erover te vertellen:

Gids voor het eerste uur

Kermis FM is dus weer begonnen, net als de kermis zelf. Maar: waar je nu als eerste heen? Daar hebben we over nagedacht, hieronder een kleine gids waar je langs moet gaan. Want er is voor ieder wat wils.

Wil jij rustig beginnen, dan is er het reuzenrad op het Spoorplein. Het ritje duurt enkele minuten waar je op 38 meter hoogte kan genieten van de kermis. Dus hopelijk heb je geen hoogtevrees.

Ben jij een echte durfal, dan is de Toxic op het Heuvelplein echt wat voor jou. Hopelijk heb je een sterke maag, want hij draait rondjes en gaat tegelijkertijd over de kop.

Ben je niet zo van de attracties, maar houd je wel heel veel van eten, dan moet je zeker churros halen. Dit kan op drie verschillende locaties, namelijk op het Spoorplein, de Paleisring en het Heuvelplein.

Dit kan je kijken op TEEVEE

Vanaf 18:00: Door de ogen van

Vanaf 21:00: Kermis FM UPDEET

Vanaf 22:00: Slow TV

Podcast eerste aflevering

In 2018 maakten we bij Kermis FM ook een podcast, zodat je op een voor jou handig moment kunt luisteren naar de highlights van 15 jaar Kermis FM (of om later in het jaar nog even na te genieten). De podcast had toen 10 afleveringen, maar dit jaar komen er nog 5 afleveringen bij. We blikken per aflevering terug op één van de afgelopen vijf jaren van de kermis.

De eerste aflevering over 2019 staat al online, en de rest volgt in de loop van de week. Nieuwsgierig? Meer info over de podcast check je hier!

Lees ook
De Kermis FM Podcast over 2019: Een moeilijk afscheid