Kermis FM News header
Kermis FM

De Kermis FM Podcast over 2019: Een moeilijk afscheid

20190728 Begrafenis kermis LOGO 4915

Al vijftien jaar lang doet Kermis FM verslag van de Tilburgse Kermis. In een nieuw seizoen van de Kermis FM Podcast blikt de hoofdredactie van Kermis FM, Arno Leblanc en Elger van der Wel, terug op de afgelopen jaren. In de eerste aflevering van deze reeks staat een voor Kermis FM heftig jaar centraal: 2019.

Een temperatuur van 40 graden. Die grens werd doorbroken eind juli 2019. Het is dan ook niet gek dat voor veel mensen de Tilburgse Kermis van dat jaar herinneringen oproept van de extreme hittegolf, waarin er overdag geen kip op de kermis te vinden was (omdat je dan zou eindigen als een gebraden kippetje).

Voor het team vrijwilligers van Kermis FM roept 2019 hele andere herinneringen op: het was de editie waarin één van de vrijwilligers overleed. Na een fataal auto-ongeluk moesten we afscheid nemen van Joris de Greef.

In deze podcast blikken Arno en Elger hierop terug met vrijwilliger Sam Fish en voormalig bestuurslid Marijn van Bossum.

Zo luister je naar de Kermis FM Podcast

De Kermis FM Podcast kun je beluisteren in je favoriete podcast-app. Hierin vind je ook alle aflevering over de eerste tien jaar van Kermis FM.