Kermis FM News header
Kermis FM

Kermis FM vanaf 21 juli weer '10 dagen in Tilburg'

20220722 173004

Over een week mogen we weer! Op vrijdag 21 juli begint de Tilburgse Kermis en natuurlijk is Kermis FM erbij! Voor de vijftiende keer doen we dit jaar verslag van alles wat er op en rond de kermis gebeurt.

Onze glazen studio komt weer op z’n vertrouwde plek op de Heuvel, vlak voor de kerk. ''Iedereen kan even een shout-out komen doen naar familie of vrienden of een plaatje aanvragen'', zegt hoofdredacteur Arno Leblanc.

Radio

De programmering is zoals altijd een mix van jonge talenten en gevestigde namen. Zo hoor je onder meer Niels van der Veen (Radio 538), Frank van ‘t Hof (NPO Radio 2), Michiel Jurrjens (KINK), Herman Hofman (Veronica) en Bjorn Wilbers (Omroep Brabant).

Ook Domien Verschuuren (Qmusic) komt weer naar de stad waar hij is opgegroeid, samen met zijn collega Anton Griep. Verder zijn er programma’s van Thomas van Groningen (Op1), Erik-Jan Rosendahl (SLAM!), Jarno van der Wielen (SLAM!) en Olivier de Neve (NOS).

Zo volg je Kermis FM

➤ Via de digitale ether (DAB+)

➤ Via 105.9 FM (in Tilburg en omstreken)

➤ Via kermisfm.nl/live

➤ Via de gratis Kermis FM-app (te downloaden voor IOS en Android)

Leuk om te weten: op Roze Maandag is Kermis FM ook te volgen via OUTtv!

TeeVee

Veel hoogtepunten van de kermis zijn live bij ons te zien, zoals de Kermisrun, de Roze Maandag Express, de Pride Walk, de Kermismis en het afsluitende vuurwerk. Elke avond om 21 uur is het bovendien tijd voor de 'Updeet', waarin we de kermisdag samenvatten.

Nieuw dit jaar is het programma 'Oké Houdoe', dat helemaal draait om mensen die náást een attractie blijven staan. Waarom gaan ze niet mee? Met wie zijn ze op de kermis? En wat gaan ze nog meer doen?

15 jaar in Tilburg

Kermis FM bestaat dit jaar vijftien jaar en dat laten we niet zomaar voorbij gaan. In de podcast '15 jaar in Tilburg' blikken we uitgebreid terug. Bovendien maken allerlei iconische Kermis FM-programma’s uit het verleden eenmalig een come-back, zoals de 'YoloShow' en de 'Heen- en Weerman'.

Alvast een beetje in de stemming komen? Check dan de aftermovie van Kermis FM 2022.